hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Samsun'da, YKS sınavı öncesi moral gezisi

    Samsunda, YKS sınavı öncesi moral gezisi
    expand

    Samsun'da, YKS sınavı öncesi moral gezisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN, (DHA)- İSTİKLAL Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde başarılı öğrencilere Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi moral vermek amacıyla Ladik Akdağ Kayak Merkezi’ne gezi düzenledi.

    İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Temel Yeterlilik Testi (TYT) deneme sınavında yüksek başarı gösteren öğrencilere YKS sınavı öncesi okul müdür yardımcısı İsmail Sağlam tarafından organize edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ladik Belediyesi ve Ladik Fen Lisesi’nin sponsorluğunda Ladik Akdağ Kayak Merkezi’ne gezisi düzenledi.

    Öğrenciler ilk olarak Ladik ilçesinde Ambarköy Açık Hava Müzesi, Ladik Mavi Göl Tesisleri ve Akpınar Fen Lisesi’ni gezdiler. Ardından Akdağ Kayak Merkezi’ne çıkan öğrenciler burada telesiyej turu yapıp, kızaklarla kayarak gönüllerince eğlendiler.

    Gezinin beklentilerinin çok üstünde dolu dolu geçtiğini belirten öğrenciler, YKS öncesi kendilerine büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ve başta okul müdürü Hakan Sarıözkan’a müdür yardımcısı İsmail Sağlam ve sponsor olan kurumlara teşekkür etti.

    (FOTOĞRAFLI)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow