hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Baydilli, yeni dönem için 27 projesini açıkladı

    Başkan Baydilli, yeni dönem için 27 projesini açıkladı
    expand

    Başkan Baydilli, yeni dönem için 27 projesini açıkladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA Karaköprü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Baydilli, yeni dönem için 27 projesinin tanıtımını açıkladı. Baydilli, "Sandıktan güçlü bir şekilde çıktıktan sonra yeni bir heyecan ve ruh ile yeniden bismillah diyerek hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu projelerimiz Karaköprü’ye değer katacak projeler" dedi.
    Karaköprü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Baydilli, bugün bir basın açıklaması düzenleyerek gerçekleştirmeyi planladığı projeleri açıklandı. Bir otelde düzenlenen toplantıya  AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şalnıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü Belediyesi İlçe Başkanı Sait Ağan, Karaköprü Belediyesi Melis Üyeleri, meclis üye adayları ve partililer katıldı. Karaköprü için yapılan çalışmaların ilçenin gelişimine ve büyümesine büyük katkı sunduğunu kaydeden Başkan Metin Baydilli, "Biz bu yola gönül belediyeciliği desturuyla çıktık ve bu doğrultuda hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bizim AK Parti  olarak bu seçimde sloganımız 'memleket işi, gönül işi' oldu. Bu öylesine bir slogan değildir. Bu slogan 1994 yılında İstanbul’da başlayan belediyeciliğin bir sonucudur. Biz de AK Parti Belediyeleri olarak yol, park elbette yapılır ama önemli olan gönülleri inşa etmektir diyoruz. Her geçen gün büyüyen ülkemizde öncelikle vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek ve bugünden sonra Karaköprümüzün bugün itibariyle ulaşan 195 bin 500'lük nüfusuna emin olun çok çalıştık, yorulduk, ürettik ve üretmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
    Seçilmesi durumunda tekrar başkanlığa gelmesi halinde hizmetlerine ara vermeden devam edeceğini söyleyen Baydilli, "Sandıktan güçlü bir şekilde çıktıktan sonra yeni bir heyecan ve ruh ile yeniden bismillah diyerek hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu projelerimiz Karaköprü’ye değer katacak projeler. Bu projelerimizle birlikte asil belediyemizle yol, yeşil alan ve tüm diğer hizmetlerimizle, ekiplerimizle seferber olacağız. Biz tevazu, samimiyet ve  gayretle çalışıyoruz. Memleket işi gönül işi ile aşina ediliyoruz. Çünkü gönül vermeden hizmet verilmez" diye konuştu.
    Karaköprü Belediyesine ait net borcu açıklayan Baydilli, "Karaköprü Belediyesinin şükürler olsun çok bir borcu yok. Karaköprü'nün 10 milyon TL borcu var. O da çok büyük bir para değil Karaköprü için" diyerek sözlerine son verdi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow