hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Kuş’a, 'Beytülmal anahtarı' hediye edildi

    Başkan Kuş’a, Beytülmal anahtarı hediye edildi
    expand

    Başkan Kuş’a, 'Beytülmal anahtarı' hediye edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapılan ziyaretler esnasında kendilerine hediye edilen Beytülmal anahtarına istinaden, ”Biz 5 yıl boyunca Eyyübiye halkının hakkını ve hukukunu koruyacağız” dedi.
    Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde görmek üzere çeşitli semtlerde ziyaretlerini sürdürüyor.  Spot Pazarını gezen başkan Kuş burda süpriz bir hediyeyle karşılandı. Pazar esnafları olan İsmail İlkhan ve Hacı Sambur, devletin malı korumak anlamında gelen Beytülmal anahtarını Başkan Mehmet Kuş'a takdim ettiler. Bu anlamlı hediye üzerine bir açıklamada bulunan Kuş,“Eyyübiye halkının malına sahip çıkacağız. Buna göz dikenlere de müsaade etmeyeceğiz” dedi.
    5 yıl boyunca kendilerine layık görülen görevi Eyyübiye halkıyla birlikte yerine getireceklerini belirten Kuş, "Bu anlamlı hediyelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Bizler de seçim sürecince vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde Beytülmal’ın bekçisi olacağız demiştik. Allah’ın izniyle bunu da yapacağız. Eyyübiye’li hemşerilerimin kötü niyetli olmadığının bilincindeyim. Kimsenin bizden farklı taleplerde bulunacağını zannetmem. Ama olsa bile biz kim olursa olsun, ne olursa olsun buna müsaade etmeyeceğiz” ifade etti.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow