hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Engelsiz Ceylanlar'dan kazanmaya devam ediyor

    Engelsiz Ceylanlardan kazanmaya devam ediyor
    expand

    Engelsiz Ceylanlar'dan kazanmaya devam ediyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şafak SAĞ/CEYLANPINAR (Şanlıurfa), (DHA)- CEYLANPINAR Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü, kendi sahasında karşılaştığı Çanakkale Boğazgücü Bedensel Engelliler Basketbol Takımı'nı 77-55 yendi.

    Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü haftanın maçında kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Çanakkale Boğazgücü Bedensel Engelliler Basketbol Takımı'nı ağırladı.  Engelsiz Ceylanlar karşılaşmayı 77-55 yenerek ligin ilk devresini galibiyetle kapattı. Taraftarın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Cemal Karatay ve Ak Parti ilçe yönetimi de karşılaşmayı yakından takip ederek Engelsiz Ceylanlar'ı yalnız bırakmadı.

    Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Antrenörü Metin İdoğ, aldıkları önemli galibiyeti Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya yeni yıl hediyesi olarak armağan ettiklerini ifade etti. İdoğ, "Bugün kendi sahamızda ve kendi seyircimiz önünde Çanakkale Boğazgücü Bedensel Engelliler Basketbol Takımı'nı ağırladık. İlk yarının son maçıydı ve galibiyetle ilk yarıyı kapatmamız gerekiyor.Ligin ikinci yarısında zorlu rakiplerle oynayacağız. Ancak bu zorlu rakiplerle oynayacağım maçların çoğu evimizde oynanacak. İnşallah bu sene Ceylanpınar'a Süper Lig'i hediye edeceğiz. Aldığımı bu önemli galibiyeti Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya yeni yıl hediyesi olarak armağan ediyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow