hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demirkol personelleriyle buluştu

    Demirkol personelleriyle buluştu
    expand

    Demirkol personelleriyle buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, belediye çalışanları ile bir araya geldi. Tüm çalışanlara emekleri için teşekkür eden Başkan Demirkol, “Yola çıkarken şunu söyledik; biz gönülden birlikte olmuş bir aileyiz, bu ailemizin hedefimiz, gayesi halkımızın memnuniyeti, Cenab-ı Hakk’ın rızasını sağlamak ve dualar almak” dedi.
    Başkan Fevzi Demirkol, personel buluşmaları programı kapsamında başkan yardımcıları, birim müdürleri ve büro personelleri ile buluştu. Tüm çalışanları ile tek tek görüşen Başkan Demirkol, çalışanlara yaptıkları hizmetler için de teşekkür etti. Personeller ile sohbet edip, taleplerini de alan Başkan Demirkol, 2014 yılından bugüne hep birlikte Haliliye’ye hizmet etme gururunu yaşadıklarının da altını çizdi.Başkan Demirkol, buluşmada yaptığı konuşmada ise şunları söyledi:
    2014 yılında kurulan Haliliye Belediyesinde sizler ile birlikte yola çıktık. Yola çıkarken şunu söyledik; biz gönülden birlikte olmuş bir aileyiz, bu ailemizin hedefimiz, gayesi halkımızın memnuniyeti, Cenab-ı Hakk’ın rızasını sağlamak ve dualar almak. Kalan hayatımızda birlikte olacağımızı vaat ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Aramızdan ayrılan merhum arkadaşlarımız için de Cenab-ı Hakk’tan rahmet diliyorum.Başkan Demirkol’a, konuşmalarının ardından hediye taktim edilirken, program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow