hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şanlıurfa'da şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi

    Şanlıurfada şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi
    expand

    Şanlıurfa'da şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ŞANLIURFA, (DHA) - TÜRK Polis Teşkilatının kuruluşunun 174’üncü yıldönümü münasebetiyle Şanlıurfa Polisevinde, şehit polis ailelerinin katılımıyla yemekli bir program düzenlendi.

    Programda bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli teşkilatlarından biri olan Polis Teşkilatının 174 yıldır solmayan bir yıldız gibi parladığını, güven ve huzurun teminatı olduğunu söyledi. Polis teşkilatının devlet-millet kaynaşmasındaki önemine değinen Vali Erin, “Tüm polis teşkilatındaki kardeşlerimizi bu vesile ile tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Daha güçlü şekilde, daha nice yıldönümlerinin kutlanmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Yine tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, mekanlarının cennet olmasını dileyerek, gazilerimize de hayırlı, sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.
    Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletinin tarihinin, mücadeleler tarihi olduğunu söyleyen Vali Erin, “Dünyada kargaşa ve kaosun hüküm sürdüğü bu dönemde de Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir şekilde dimdik ayakta durmaya devam ediyor. Tarihin hiçbir döneminde biz yerinde oturan, mücadel etmeyen, gerektiğinde savaşmayan, bu topraklar ve kutsal değerlerimiz uğruna şehit vermeyen bir millet olmadık. Sürekli, hak ve batıl mücadelesinde hakkın tarafında, hukukun hakkaniyetin tarafında yer alan, bu tarafın sancaktarlığını yapan bir millet olduk. Allah’a şükürler olsun. Bugünkü mücadelemiz de aynı dün olduğu gibi, bugün de devam ediyor” diye konuştu.
    Konuşmasının ardından programa katılan şehit aileleri ve gazilerin masalarını ziyaret ederek, hasbihal eden Vali Erin, günün anısına şehit ailelerine birer onurluk takdim etti. Programa katılan Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abdin Beyazgül de konuşma yaparak, katılımcıları selamladı.
    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow