hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şanlıurfa’nın kurtuluş etkinlikleri ödül töreni ile sona erdi

    Şanlıurfa’nın kurtuluş etkinlikleri ödül töreni ile sona erdi
    expand

    Şanlıurfa’nın kurtuluş etkinlikleri ödül töreni ile sona erdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA'nın düşman işgalinden kurtuluşu nedeniyle büyükşehir belediyesi tarafından başlatılan 11 Nisan Kurtuluş etkinkileri düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

    11 Nisan Kurtuluş etkinlikleri kentin farklı noktalarında birçok etkinlikle kutlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından etkinlikler kapsamında 11 Nisan Kurtuluş destanını anlatan kmpozisyon yarışması düzenlendi. 150 farklı kompozisyonun yarıştığı etkinlikte dereceye girenler altın ile ödüllendirildi. Gençlerde aidiyet duygusu oluşturmak ve ecdadın kanları pahasında verdiği mücadele bilincini aşılamak için başlatılan yarışmada dereceye girenler Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den ödüllerini aldı.
    'HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ'
    Ödül töreninde konuşan Beyazgül, "Asıl kazanan bu yarışmaya girerek kendi gelişimini milli şuurla geliştiren evlatlarımızdır. 11 Nisan Kompozisyon ve Resim yarışmasına katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum" diyen Başkan Beyazgül, "Kuranı Kerimin ilk emri olan oku emrini örnek alarak Ülkemiz, Milletimiz ve ailemiz için iyi bir eğitim alarak dünyayı iyi bir şekilde anlamamız gerekiyor. Keşke şunu önceden okusaydım sözünü sıkça yaptım bu yüzden çok fazla okumamız lazım. Nasıl ki vücudumuzun ihtiyacı olan yemek yiyip su içiyorsak beynimizin ve ruhumuzun da okumaya ihtiyacı var. Her çocuk bir dahidir yeter ki kendi alanını bulsun, nasıl ki resim ve müzik bir kabiliyetse bunun gibi diğer kabiliyetleri ortaya çıkartmak için okumak gerekiyor. Eğer ilerleyen zamanda iyi bir yazar olacaksak bu günlerden Kompozisyonlar yazarak kendimizi geliştireceğiz. Bu gün bu etkinliğe katılan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum bu gün bu etkinliğe kim katılmış ise benim gözümde birinci odur. İl Milli Eğitim Müdürümüz Şanlıurfa'nın eğitimi için başarılı çalışmalara imza attılar bizlerde siyasi olarak onlara her türlü desteği vererek arkalarında durduk" dedi. 
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow