hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Erin, vatandaşımızın tırnağına zarar gelmesin

    Vali Erin, vatandaşımızın tırnağına zarar gelmesin
    expand

    Vali Erin, vatandaşımızın tırnağına zarar gelmesin

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA Valisi Abdullah Erin, Birecik’te katıldığı seçim güvenliği toplantısında seçim günü tüm tedbirlerin alındığını belirterek, “Bir tek vatandaşımızın tırnağına zarar gelmesini kabul edemeyiz” dedi.
    Muhtarlar toplantısına katılan Vali, kamu hizmetleri, yatırımlar ve seçimlere yönelik alınan güvenlik tedbirleri konusunda muhtarların talep ve beklentilerini dile getirmelerini istedi. Muhtarlara Şanlıurfa’nın önemini devletin çok iyi bildiğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetimindeki sürede en çok yatırımın Şanlıurfa’ya yapıldığını hatırlatan Vali Erin, “Bu kadar büyük bir kaynağa rağmen kırsal mahallelerimizin yol ve su gibi temel sorunları hala yaşıyor olması, takip edilmesi gereken bir problemdir. Bugüne kadar bunların çözülmesi gerekiyordu. Ancak bir yandan da hak vermek gerekiyor, Şanlıurfa Türkiye’deki en büyük 7’inci il. Diğer illerle kıyaslandığında en fazla köyü ve mahallesi olan, en fazla yol ağı olan illerin de başında geliyor. 1500’e yakın mahallesi, mezralarla birlikte 5 bine yakın yerleşim birimi olan bir şehir.”dedi
    Şanlıurfa il ve ilçe merkezlerinin on yıl öncesi ile kıyaslandığında hayal edilemeyecek şekilde hastaneler, okullar, yollar yapıldığını dile getiren Vali Erin, sadece Birecik’te bir buçuk yıl içerisinde 19 yeni okul yapıldığını bunun için ayrılan kaynağın ise 25 milyon TL olduğunu söyledi.Konuşmasımda mahalli seçimlere yönelik güvenlik tedbirlerine değinen Vali Erin, muhtarların huzur ve güveni sağlamaya yönelik sağduyulu davranmasını istedi. Muhtarların toplumda sözü geçen, yapıcı, uzlaştırıcı ve bir araya getirici olduğunu kaydeden Vali Erin, “Birecik’te seçim öncesinde ve sonrasında bir tek vatandaşımızın tırnağına zarar geldiği haberini duymak istemiyoruz. Son derece medeni insanların yaşadığı bir yer olan Birecik’te seçimlerin demokratik olgunlukla tamamlanması için herkesin görevini layıkıyla yerine getirmesini istirham ediyorum” dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow