hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kızılay'dan ihtiyaç sahibi öğrencilere destek

    Kızılaydan ihtiyaç sahibi öğrencilere destek
    expand

    Kızılay'dan ihtiyaç sahibi öğrencilere destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ (Şırnak), (DHA)- ŞIRNAK'ın Silopi ilçesinde Kızılay Silopi Şubesi tarafından köy okullarında ihtiyaç sahibi 400 öğrenciye kırtasiye, çanta ve giyim yardımı yapıldı. Kızılay ekipleri, öğrencilerle oyun oynarak, hoşça vakit geçirdi.

    Doruklu köyünü ziyaret eden Kızılay Silopi Şubesi ekipleri Doruklu Ortaokulu ve anasınıfında okuyan 78 ihtiyaç sahibi öğrenciye giysi yardımı, çanta ve kırtasiye seti dağıttı. Dağıtım öncesi anasınıfı öğrencileri ile Silopi Genç Kızılay gönüllüleri okul bahçesinde çeşitli oyunlar oynadı. Minikleri eğlendiren Kızılay ekipleri daha sonra öğrencilere sıra ile yardım malzemelerini hediye etti.

    '400 ÖĞERANCİYE YARDIM YAPILDI'

    Silopi Kızılay Şube Başkanı Murat Tatar 5’i merkez ilçe 5 köy okulu olmak üzere 10 okulda ihtiyaç sahibi olarak belirledikleri 400 öğrenciye kırtasiye ve giyim yardımında bulunduklarını söyledi. Tatar, "Dağıtımları yaparken öğrencileri de eğlendirmek için gönüllü ekibimiz oyunlar oynuyor. Amacımız sadece yardım dağıtmak değil sosyal bağ oluşturmaktır. Doruklu köyümüzde de aynı şekilde öğrenciler ile kaynaştıktan sonra dağıtım gerçekleştirdik. Burada da 78 öğrenciye ulaştık”dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow