hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Bilgin: 7 gün 24 saat görevimizin başındayız

    Başkan Bilgin: 7 gün 24 saat görevimizin başındayız
    expand

    Başkan Bilgin: 7 gün 24 saat görevimizin başındayız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS'ta uzun zamandır beklenen karın başlamasıyla beraber belediye ekipleri hummalı bir çalışmanın içerisine girdi. Ana arterler başta olmak üzere şehirdeki tüm ara sokaklarda tuzlama ve kar temizliği yapan ekipleri Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ziyaret etti.
    Kar temizliği yapan Belediyeye bağlı ekipleri ziyaret eden Başkan Bilgin özverili bir şekilde çalışan işçilerle bir süre sohbet ederek işçilere tatlı ikramında bulundu.
    Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "Sivas Belediyesi olarak karın başlamasıyla birlikte mesai arkadaşlarımız özverili bir şekilde temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Biz de bu zorlu görevi yerine getiren mesai arkadaşlarımızın yanında olmak istedik. Hemşehrilerimizin daha iyi hizmet alması ve daha konforlu bir şehirde yaşaması amacıyla Belediyemiz ve Özbelsan Şirketimiz 7 gün 24 saat her alanda görevinin başında" dedi.
    Kar yağışının önemine de vurgu yapan Başkan Bilgin, "Allah'tan dileğimiz rahmetin daha çok yağması çünkü her alanda bu yağışlara ihtiyacımız var. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kuraklık büyük bir sorun. İnşallah yağan rahmetle birlikte sorun yaşamayacağız. Şehir içerisinde hemşehrilerimiz rahat olsunlar, 65 mahallemizde ekiplerimiz çalışıyor, görevimizin başındayız. Herkes sıcak evinde otururken görev bilinci ile çalışan arkadaşlarımızdan Allah razı olsun" dedi.
    Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Bilgin çok bolca hatıra fotoğrafı çektirdi. Kent Meydanında görev yapan emniyet güçlerini de ziyaret eden Bilgin, bir süre sohbet etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow