hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Bilgin hemşirelere gül dağıttı

    Başkan Bilgin hemşirelere gül dağıttı
    expand

    Başkan Bilgin hemşirelere gül dağıttı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 12 Mayıs Hemşireler Günü'nü nedeniyle kentte görev yapan tüm hemşirelere gül dağıttı.
    İlk olarak Numune Hastanesi'ne giden Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Başhekim Emin Ertan Temizöz ile birlikte sağlık çalışanlarını ziyaret ederek 12 Mayıs Hemşireler Günleri’ni kutladı.
    Sağlık çalışanlarına tek tek gül takdim eden Başkan Hilmi Bilgin, "Koronavirüs sürecinde hem devlet olarak hem millet olarak ne kadar doğru işler yaptığımızı dünyaya göstermiş olduk. Burada en büyük misyonu da sağlık çalışanlarımız üstlendi. Fedakârca çalışma yaparak bizleri bu günlere taşımanın haklı gururunu yaşıyorsunuz hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde hemşireler günü dolayısıyla tüm hemşirelerimizin şahsında sağlık çalışanlarımıza teşekkür edelim dedik. Yapmış olduğunuz fedakârca çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum Hemşireler gününüzü kutluyorum. İnşallah bir daha ki hemşireler gününü tıp bayramını sağlıklı günlerde kutlarız" dedi. 
    Daha sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Medicana Sivas Hastanesi'ni ziyaret eden Başkan Bilgin burada da hemşirelerin gününü kutlayarak gül verdi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow