hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Bilgin sahurda mahalle başkanlarıyla buluştu

    Başkan Bilgin sahurda mahalle başkanlarıyla buluştu
    expand

    Başkan Bilgin sahurda mahalle başkanlarıyla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, AK Parti Mahalle Başkanlarının katılımıyla düzenlenen Muhabbet Sofrası Sahur Programına katıldı. Yaklaşan 2023 seçimlerine değinen Bilgin, "Yerelde sürdüreceğimiz insan odaklı hizmet anlayışı ile Cumhurbaşkanımızın yükünü hafifletmeliyiz" dedi.
    Belediye Başkanı Hilmi Bilgin AK Parti Mahalle Başkanlarıyla sahur programında bir araya geldi. Sivas Belediyesi sosyal tesislerde düzenlenen Muhabbet Sofrası Sahur programına Başkan Bilgin'in yanı sıra AK Parti Merkez ilçe Başkanı Muhammet Burak Kuruçay, Başkan Yardımcıları Levent Olgun, Ahmet Duman, Bekir Sıtkı Eminoğlu, Kayhan Işık, Necmettin Yılmaz ile Özbelsan Genel Müdürü Ahmet Kuzu katıldı. Programda tek tek söz alarak hizmetlere dair memnuniyetlerini ifade eden mahalle başkanları, bölgelerinde eksikliği hissedilen konuları dile getirerek taleplerini iletti.

    'BİZE GÜVENNELERİ YALNIZ BIRAKMADIK'
    AK Partinin uç beylerinin mahalle başkanları olduğunu belirten Başkan Bilgin, "Katılım sağlayan tüm mahalle başkanlarımızın Ramazan-ı Şerif aylarını tebrik ediyorum. Eleştirmek kolay, yapmak zordur. Mantıklı, olumlu, yapıcı, yol gösterici eleştirilere her zaman açık olduğumuzu biliyorsunuz. Zor bir süreci geride bıraktık. 2 yıl boyunca pandemi tedbirleri altında hizmet etmeye vatandaşımızın yanında olmaya çalıştık. Nerede bir eksik varsa 'belediyenin işi değil bize ne' demekten ziyade her zaman taşın altına elimizi bedenimizi koyduk. AK Parti kadrolarına güvenen hemşehrilerimizi asla yalnız bırakmadık bırakmayacağız. Bu anlamda önümüzdeki hedefimiz 2023 yılı seçimleri. Baktığımız zaman karşıda bir blok var ve tek hedefleri Recep Tayyip Erdoğan'sız ve AK Parti'siz bir Türkiye hayali kuruyorlar. Bu nokta da bir araya gelmiş 6 benzemez partinin hayalini yıkacak güç de sizlersiniz, bizim birliğimiz ve beraberliğimizdir" dedi. 
    Konuşmanın ardından Bilgin, Teşkilat Akademisi eğitimini tamamlayan kişilere sertifikalarını takdim etti. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow