hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Bilgin, STSO'nun konuğu oldu

    Başkan Bilgin, STSOnun konuğu oldu
    expand

    Başkan Bilgin, STSO'nun konuğu oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Toplantısına Belediye Başkanı Hilmi Bilgin konuk oldu.
    STSO Başkanı Mustafa Eken ve yönetim kurulu üyelerine Sivas Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, oda çalışmalarıyla ilgili istişarede bulundu.
    Sivas TSO Başkanı Mustafa Eken, Yönetim Kurulu toplantısına Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in konuk olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hem şehre dair ticaret ve sanayi olarak bilgi vereceğiz. Kendisinden de Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi alacağız. Pandemi sürecinde yaşanan ekonomik durumla ilgili bir araya gelmeye çok ihtiyacımız olan bir dönemde toplantımıza katıldı. Şehre dair istişaremizi yapacağız. İşbirliği yapılacak konuları değerlendireceğiz. Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’e teşekkür ediyorum" dedi.
    Başkan Eken, Vali Salih Ayhan'ı da misafir edeceklerini belirterek, "Hızlı Tren Çalıştayı başta olmak üzere Sayın Valimizle de istişarede bulunacağız" ifadelerini kullandı.
    Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise Eken ve yönetimine teşekkür ederek, "Esnafımızın tüccarımızın çatı kuruluşu üst kuruluşu Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek hem şehrimize hem ülkemize gelişmeleri değerlendirmek üzere bir aradayız. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve şehrimizde Kovid 19 salgın sürecinin etkileri var. Mart ayından itibaren her alanı etkilediği gibi özellikle ekonomiyi, iş insanımızı, tüccarımızı, esnafımızı her kesimi etkiledi. Allah'a şükürler olsun Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde alınan tedbirlerle birlikte hasarı en az seviyede etkileyecek şekilde gerekli önlemler ve tedbirler alınarak süreç devam ediyor. Biz de; Sivas Belediyesi olarak sürecin başlangıcından bugüne kadar pandemi kurulunda esnafımızı, tüccarımızı ilgilendiren konular başkanımız da sahanın görüşlerini bize yansıtıyor. İnsan odaklı, esnaf odaklı çalışma yapıyoruz. Toplum sağlığını koruma tedbirleri alırken de üretimi ve istihdamı olumlu yönde etkileyecek gerekli tedbirleri aldık. Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız, yaklaşık 8 bin üyesiyle Sivas'ımızın en önemli sivil toplum örgütlerinden birisi, biz her platformda esnafı, tüccarı daha doğrusu istihdamı ve üretimi önemsiyoruz. Misafirperverliklerinden ötürü Mustafa Eken başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow