hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Eken'den yeni yıl mesajı

    Başkan Ekenden yeni yıl mesajı
    expand

    Başkan Eken'den yeni yıl mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, yeni yıl dolayısıyla yayımladı. Eken mesajında 2020’nin Türkiye’ye ve tüm dünyaya sevgi, barış ve refah getirmesi dileğinde bulundu.
    STSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi:
    "Bizler Oda yönetimi devir alalı 18 ay gibi bir süre geçti. Bu zaman zarfı içerisinde Sivasımızın ve Odamızın önceliklerini tespit ettik. Bu sorunları çözüme kavuşturmak için siyasilerimiz başta olmak üzere şehrin dinamikleri ile bir araya geldik. Sivas’ın menfaatleri için ortak noktada buluşarak, sektörlerimizin sorunlarına ulusal ve yerel düzeyde çözümler aradık. Sanayi, ticaret, turizm ve tarım sektörlerimiz ile kent için neler yapılabileceği konusunda görüşlerimizi paylaştık. Bu çalışmalarımızı yeni yılda da sürdüreceğiz. 2019 yılını geride bırakırken, Türkiye ve Sivas ekonomisinde daralmanın yaşandığı bir yıl olurken son dönemlerde yaşanan faiz indirimleri ve atılımlarla yeni yılın ekonomik anlamda gelişime açık olacağının sinyallerini aldık. Biz iş dünyası olarak ülkemizin yarınlarından umutluyuz.Yeni yılda ekonomik ve sosyal sorunların çözümü için gerekli adımları atmak adına neler yapacağımızı planlanmaya odaklanmalıyız.
    2020 yılının bu bilinçle Türkiye’nin her alanda yapısal reformlarla fark yaratmaya başladığı, eğitimde, adalette, demokraside, ekonomide sıçramalar yaptığı bir yıl olmasını diliyoruz. 2020’nin başta tüm üyelerimiz ve hemşehrilerimiz olmak üzere tüm dünyada huzurun, bereketin ve mutluluğun hâkim olduğu, insanların geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow