hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belediyeden bahar temizliği

    Belediyeden bahar temizliği
    expand

    Belediyeden bahar temizliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediyesi ekipleri yoğun geçen kış mevsiminin ardından bahar temizliği başlattı.
    Temizliği ile örnek illar arasında gösterilen Sivas'ta Belediyeye bağlı ekipler bahar temizliğine başladı. Tüm şehirde gerçekleştirilecek temizlik çalışmalarına Pulur Mahallesi'nden start verildi. Program dahilinde il merkezinde bulunan 66 mahallede genel temizlik başta olmak üzere kaldırım üstlerinde ot temizlikleri ve refüj temizlikleri gerçekleştirilecek.
    Yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getiren Pulur Mahalle Muhtarı Ogün Bekçioğlu, "Kış mevsiminin ardından Sivas Belediyesi bahar temizliği başlattı. Bu çalışma ilk olarak mahallemizde başladı. Mahallemiz tertemiz oldu. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere burada görev yapan tüm personellere teşekkür ederim" dedi.
    Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Levent Olgun da "Kış mevsiminin ardından şehrimizde Bahar temizliğine başladık. 66 mahallenin tamamında yapılacak çalışmalar bir program dâhilinde gerçekleştirilecek ilk olarak Pulur Mahallesi'nden başladığımız temizlik çalışmalarında gündüz mahalleler temizlenirken gece de ana arterlerde yıkama çalışması gerçekleştireceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow