hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bülent Serttaş, Sivaslılarla buluştu

    Bülent Serttaş, Sivaslılarla buluştu
    expand

    Bülent Serttaş, Sivaslılarla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA)- SİVAS Kongresi’nin 100'üncü yıl etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Bülent Serttaş Sivaslılarla buluştu.
    Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile Sivaslı Sanayici İş İnsanları Gurubu Derneği işbirliğinde düzenlenen konsere STSO Başkanı Mustafa Eken, Dernek Başkanı Hüsnü Eken, Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, il protokolü ve yaklaşık 25 bin kişi katıldı. Sahneye kırmızı-beyaz kıyafetler ve Sivasspor atkısı ile çıkan Serttaş'a Sivassporlu futbolcuların imzaladığı forma hediye edildi. 
    Seslendirdiği parçalarla Sivaslıları coşturan Bülent Serttaş, "Sultanlar şehri Sivas'ta Sivas Kongresinin 100'üncü yıldönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramında konser vermek hangi sanatçıya nasip olur. Hayallerim bir bir gerçek oluyor. En çok konser vermek istediğim illerden biri Sivas'tı. "dedi.
    STSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken ise Fener Alayı kortejinin geçişi nedeniyle 19.30'da başlaması gereken konseri 21.00'e kadar beklettiklerini ifade ederek, "Bizlerde burada hazırlandık ve bayrağımızı ve kortejimizi selamlayacaktık. Ancak teknik bir aksaklık nedeniyle Bülent Serttaş sunucunun anonsunu yanlış anlayınca sahneye çıktı. Hem ilimizde hem de ülkemizde yanlış anlaşılmaya meydan verebilir. Biz bin canımız olsa bu vatana feda ederiz, bu vatan için ölürüz öleceğiz de. Bizler, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve kongremizin 100'üncü yılı nedeniyle bir araya gelerek herkese bir ve beraber olduğumuz mesajını vermek için buradayız. Her türlü terör ve teröristlerin Allah belasını versin."diye konuştu. Plaket töreninin ardından Serttaş kapanışı Ölürüm Türkiyem adlı parçayla yaptı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow