hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çiftçiler kredi ve borçlar hakkında bilgilendirildi

    Çiftçiler kredi ve borçlar hakkında bilgilendirildi
    expand

    Çiftçiler kredi ve borçlar hakkında bilgilendirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rahmi MEYVECİ/SİVAS, (DHA)-SİVAS Ziraat Odası tarafından tarımsal üretime dair düşük faizli yatırım ve işletme kredileri bilgilendirme ve paylaşım toplantısı yapıldı. 
    Ziraat Odası Ahmet Ataman konferans salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Murat Serdar Bulut, Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, şube müdürleri ve çiftçiler katıldı.
    Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ Sivas'ın tarım ve hayvancılık kenti olduğunu, ülkenin zor zamanlar geçirdiği bu dönemlerde çiftçinin üretim yapması gerektiğini belirterek, ''Çiftçilerimizin üretim yapabilmesi için de onlara destekler verilip girdilerinin daha uygun hale getirilmesi gerekiyor. Bu topraklarda, iklim şartlarında çiftçilik yapmak kolay değil. Çiftçilerimizin bizlere sorduğu sorulara birinci ağızdan cevap bulması. Bu kapsamda bugün Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi ve şube müdürleri ile bir araya geldik. Merak edilen ve cevap bekleyen soruları yanıtlamak üzere böyle bir toplantı düzenledik" dedi.
    Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Murat Serdar Bulut ise "Sivas’ta yaşanan göç sorunu bir çok sorunu beraberinde getiriyor. Arazilerin kullanılmaması, ekim yapılmaması gibi sorunlar baş gösteriyor. Bizlerin bu sorunları bir şekilde bertaraf etmesi gerekiyor. Biz Ziraat Bankası olarak kriterlere uyması şartıyla her türlü desteği vermeye hazırız" dedi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow