hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demirgil'den basına teşekkür belgesi

    Demirgilden basına teşekkür belgesi
    expand

    Demirgil'den basına teşekkür belgesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS Tesviyeciler Madeni ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil, pandemi sürecinde halkı ve esnafı bilgilendirme konusunda yaptıkları çalışmalar nedeni ile basın kuruluşlarına teşekkür belgesi takdim etti.
    Sivas Tesviyeciler Madeni ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Demirören Haber Ajansı Sivas Bürosunu ziyaret etti. Büro Şefi Eraydın Aytekin ve personel ile bir araya gelen Demirgil, basın kuruluşlarının Covid-19 salgını döneminde kamuoyunu bilgilendirme noktasında üzerine düşen görev ve sorumlulukları hakkıyla yerine getirdiklerini belirterek, "Gece gündüz sahayı yakından takip ederek, gelişmeleri anlık kayıt altına alan, spekülasyon yerine gerçeklere ve uzmanlığa önem veren habercilik anlayışı ve halkımızın bu süreci sorunsuz geçirmesine katkı sağlamaya yönelik çabalarınız için teşekkür ediyoruz" dedi.
    Demirgil oda tarafından hazırlanan teşekkür belgesini DHA Büro Şefi Aytekin'e takdim etti. Aytekin de duyarlığı nedeni ile Demirgil'e basın kuruluşları adına teşekkürlerini iletti. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow