hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Engelli derneklerinden Başkan Bilgin'e teşekkür

    Engelli derneklerinden Başkan Bilgine teşekkür
    expand

    Engelli derneklerinden Başkan Bilgin'e teşekkür

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS (DHA)- SİVAS Belediyesi Meclis kararıyla engelli vatandaşlara yönelik yapılan su indiriminden dolayı engelli dernekleri, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'i makamında ziyaret ederek teşekkür etti.
    Aralık ayı ilk meclis toplantısında alınan karar neticesinde, 2020 yılında suya zam yapmama kararı alınırken, engelli vatandaşların da içme suyunda 15 metreküpe kadar olan kısmının yüzde 50 oranda indirim yapılması karara bağlandı. Başkan Bilgin'in talimatlarıyla yapılan indirimden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunan engelli dernekleri başkanları, vatandaşları destekleyen bu tür kararların alınmasından dolayı Bilgin'e teşekkür etti.
    Su indiriminden dolayı memnun olduklarını belirten Görme Engelliler Dernek Başkanı Salman Deveci, "Belediyemiz güzel bir çalışmaya imza attı. Öncelikle bu karardan dolayı duyduğumuz mutluluğumuzu ifade etmek istiyoruz. Seçim öncesi söz vermiştiniz ve bu vaadinizin gerçekleştirilmesi tüm engelli vatandaşlarımızı mutlu etti. Alınan karar için teşekkür ediyoruz" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bilgin ise, "İnşallah şartlar iyileştikçe daha güzel hizmetler yapacağız. Genel olarak da suya zam yapmadık ve engelli kardeşlerimize yönelik de böyle bir indirim yaptık. Önümüzdeki süreçte sizlerin hayatını birebir etkileyecek güzel projeleri hayata geçireceğiz. Bu konuda çözüm odaklıyız ve irademiz net. Ben de sizden dua ve destek bekliyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow