hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Harçlıklarını İdlib halkı için Kızılay'a bağışladılar

    Harçlıklarını İdlib halkı için Kızılaya bağışladılar
    expand

    Harçlıklarını İdlib halkı için Kızılay'a bağışladılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uğur YİĞİT/SİVAS, (DHA) - SİVAS Fen Lisesi öğrencileri, Suriye'deki iç savaş dolayısıyla Türkiye sınırlarına gelen ve büyük zorluklarla mücadele eden İdlib halkına destek olmak için harçlıklarını birleştirerek Kızılay'a bağışladı.
    Öğremciler, okul müdürü Murat Ögal ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Fatma Yılmaz ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı'yı ziyaret ederek harçlıklarını birleştirerek topladıkları nakdi yardımı Kızılay'a teslim edilmesi için Savaşçı'ya takdim etti.
    Öğrencileri duyarlı davranışları dolayısıyla tebrik eden Savaşçı, "Yaptığınız yardımın miktarının hiçbir önemi yok. Önemli oradaki acılara, mağduriyeti duyarsız kalmamanız ve elinizdeki imkânı hiç düşünmeden yardım için kullanmanız. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Devletimiz çok güçlü, orada yaşanan zulme dur demek için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Elbette ki insani yardımlarda oradaki mağdur insanlara ulaştırılıyor. Sizin harçlıklarınızı birleştirerek yapmış olduğunuz bu maddi ve manevi destek. Milletimizin yardımseverlik duygusunun, merhamet duygusunun en güzel örneklerinden bir tanesi" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow