hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İl Özel İdare Genel Sekreteri Kaya, Ulaş'ta çalışmaları inceledi

    İl Özel İdare Genel Sekreteri Kaya, Ulaşta çalışmaları inceledi
    expand

    İl Özel İdare Genel Sekreteri Kaya, Ulaş'ta çalışmaları inceledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Ulaş ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.
    İlk olarak Ulaş İlçe Kaymakamlığına ziyarette bulunan Genel Sekreter Kaya, İlçe Kaymakam Vekili Halil Dalak ve Ulaş İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Gencer ve Hikmet Kuruçay ile bir araya gelerek, Ulaş ilçesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Genel Sekreter Kaya ve beraberindekiler, Ulaş İlçe Özel İdare Müdürü Fadime Ceyhan'ı ziyaret etti. Ceyhan, idare tarafından ilçede yürütülen hizmetler ve planlanan çalışmalar hakkında Genel Sekreter Kaya'ya bilgi verdi. Genel Sekreter Kaya, Ulaş ilçesinde yaşayan vatandaşların yüzde 80'inin parke taşı hizmetinden, yüzde 83'ünün ise asfalt yoldan yararlandığının altını çizerek, idare Sivas il genelinde olduğu gibi Ulaş'ın da çehresini değiştirdiğini söyledi. Ardından Ulaş İlçe Özel İdare Bakımevine geçen Kaya ve beraberindekiler, personel ile buluştu.
    Burada konuşan Kaya, "Bizler vazifemizi yerine getirirken, dertlere de derman oluyoruz. Vatandaşlarımızın gönlünde yer ediniyoruz. Bugüne kadar yürüttüğünüz özverili çalışmalar için teşekkür ediyorum." dedi.
    Son olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Ulaş Belediye Başkanı olarak seçilen Turan İlbey'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Genel Sekreter Kaya, İlbey'e yeni görevinde başarılar dileyerek, seçimlerin Ulaş ilçesi için hayırlı olması temennisinde bulundu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow