hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İtfaiye teşkilatından Başkan Bilgin'e ziyaret

    İtfaiye teşkilatından Başkan Bilgine ziyaret
    expand

    İtfaiye teşkilatından Başkan Bilgin'e ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS,(DHA) - SİVAS Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, İtfaiye Haftası ve kurumun 216’ıncı yıl dönümü nedeniyle Başkanı Hilmi Bilgin'i makamında ziyaret etti.
    Belediye Başkan Yardımcısı Kayhan Işık, İtfaiye Müdürü Zekeriya Kayalı ve itfaiye personeli
    25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Başkan Bilgin'e çiçek takdim ederek yıl boyunca yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Ziyarette 2 tulumbacı kıyafetli itfaiye eri de yer aldı.
    İtfaiye personellerine çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Bilgin "Zor bir görevi üstleniyorsunuz. İtfaiye dediğimiz zaman eskiden akla ilk yangın geliyordu. Ancak son günlerde dünyanın değişimi ve gelişimiyle birlikte bugün itfaiye AFAD ile koordineli bir şekilde her alanda sahada olan birimimiz. Allah’a şükürler olsun bugüne kadar ilimizde itfaiye personelimizin fedakâr çalışmalarıyla birlikte çok büyük sıkıntılı işlerle karşılaşmadık. Bundan sonra da bizde gelişen teknolojiyle birlikte alet araç gereç ve ekipman noktasında itfaiye teşkilatımızı güçlendirerek hemşerilerimizin can ve mal güvenliği noktasında gerekli tedbirleri alacağız" dedi.

    'YENİ İTFAİYE BİNASININ İHALESİ YAPILDI'
    Başkan Bilgin, itfaiyenin ana okullarda, ilk ve ortaokullar ile liselerde önleyici tedbirler alınması noktasında uyarıcı ve eğitici  çalışmalarını önemsediklerini belirterek, ''Çünkü bu noktada toplumun bilinçlendirilmesi hem can güvenliği hem mal güvenliğini sağlaması açısından çok önemli. Bu vesileyle ben itfaiye teşkilatımızın haftasını kutluyorum. Her birim Sivas için çok çalışmalı diyoruz ama itfaiye birimi eğitici çalışmalarla ön planda olmalı. Teşkilatımız inşallah yangın ve afetle karşı karşıya kalmaz ancak her zaman da hazır olması gerekiyor. Bu noktada üstümüze düşen her şeyi yapmaya hazırız. Yeni itfaiye binamızın ihalesini yaptık. İnşallah seneye bitmiş olacak. Hem itfaiye teşkilatımıza hem de Sivasımıza bir eser kazandırmış olacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum" ifadesini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow