hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kangal Ziraat Odası'na solucan gübresi bilgilendirmesi

    Kangal Ziraat Odasına solucan gübresi bilgilendirmesi
    expand

    Kangal Ziraat Odası'na solucan gübresi bilgilendirmesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - KANGAL Ziraat Odası'nı ziyaret eden Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Öğr. Üyesi Uğur Tutar solucan gübresi konusunda bilgilendirmede bulundu. 
    (SCÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Öğr. Üyesi Uğur Tutar, solucan gübresi ile ilgili bilgilendirmede bulunmak için Kangal Ziraat Odası Başkanı Basri Çoban'ı ziyaret etti. Burada solucan gübresinin faydalarını anlatan Tutar "Kangal Ziraat Odası kurmuş olduğu Tarım Market ile çiftçilere önemli bir hizmet veriyor. Bu örnek uygulamanın yapıldığı markette solucan gübresinin de yer almasını bekliyoruz" dedi.
    Çiftçiler için örnek hizmetler yaptıklarını dile getiren Kangal Ziraat Odası Başkanı Basri Çoban ise, "Ben aynı zamanda Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesiyim. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası da solucan gübresi fabrikası ortaklarından. Başkanımız Mustafa Eken, bunu çok önemsiyor. Kuruluş safhasında da çok emek verdi. Bizler de destekledik. Bu nedenle hem üyesi olduğumuz odamızın ortak olması hem de verimi arttıran solucan gübresini odamızın tarım marketinde çiftçilerimize sunacağız" diye konuştu.
    Başkan Basri Çoban, ziyaret nedeniyle Doç. Dr. Uğur Tutar’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow