hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Sayın, esnafın taleplerini dinledi

    Kaymakam Sayın, esnafın taleplerini dinledi
    expand

    Kaymakam Sayın, esnafın taleplerini dinledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KIRAS/İMRANLI (Sivas), (DHA)- SİVAS'ın Zara ilçesinde esnaflık yapan Rıdvan Şener, sosyal medya üzerinden Kaymakam Mehmet Sayın'ı dükkanlarında kahvaltı yapmaya davet etti. Esnaf ile kahvaltıda bir araya gelen Sayın, talepleri ve sıkıntıları dinledi.
    İlçe Kaymakamı Mehmet Sayın, esnaf Rıdvan Şener'in sosyal medya üzerinden kahvaltı davetini kırmayarak Kızılırmak Mahallesi eski hal civarında bulunan erkek kuaförü dükkanına geldi. Kaymakam Sayın, Rıdvan Şener ile birlikte ve diğer esnaf ile birlikte kahvaltı yaparak sıkıntıları ve talepleri dinledi.
    Kendisine sosyal medya üzerinden davet geldiğini belirten Kaymakam Mehmet Sayın, "Her fırsatta esnaflarımızla bir araya gelerek onların sorunlarını ilk ağızdan dinlemeye gayret gösteriyorum. Geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz esnaf ziyaretini gören Rıdvan kardeşimiz bana sosyal medya üzerinden bir mesaj attı. Gönderdiği mesajda beni çay içmeye davet etti. Bu güzel davet karşısında şaşkınlığımı gizleyemedim. Kaymakamlık çalışanlarımız esnafımızı tespit ederek kendisinin misafiri olduk. Sabah kepengi beraber açtık. Komşu esnaflarımızla birlikte kahvaltı yaptık. Onların bizlerden ve devletimizden beklentilerini dinledik. Bizi davet ederek sofralarını bizlerle paylaşan esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow