hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Köy okulunda çok amaçlı kütüphane oluşturuldu

    Köy okulunda çok amaçlı kütüphane oluşturuldu
    expand

    Köy okulunda çok amaçlı kütüphane oluşturuldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA)- SİVAS'ın Ulaş ilçesine bağlı Baharözü köyü Ersin Yıldız İlkokulunda öğretmenlerin katkıları ve hayırsever köylülerin yardımlarıyla çok amaçlı kütüphane oluşturuldu.
    Zeka oyunları köşesi, kitaplıklar, okuma alanı, başarı köşesi, küçük bir sahne gibi aktif eğitici bölümlerden oluşan kütüphanenin açılışını gerçekleştiren İlçe Kaymakam Vekili Halil Dalak yaptığı konuşmada, "Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak için böyle güzel, rahat ve ferah ortamların yapılması çok önemli. Bu kütüphaneyi köylülerin yardımıyla  kendi imkan ve emekleriyle öğretmenlerin yapması buranın değerini daha da artırıyor. Öğrenciler için böyle güzel bir ortamı hazırlayan okul müdürümüze ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ederim" dedi. Kütüphanede bir süre öğretmen ve öğrencilerle kitap okuyup zeka oyunları köşesinde öğrencilerle oyun oynayan Dalak, kütüphaneye kaymakamlık olarak kitap desteği sağlayacaklarını söyledi.
    Kütüphanenin oluşturulmasıyla ilgili bilgiler veren Okul Müdürü Mustafa Tepecik ise, "Kütüphanenin birçok kısmını atık malzemeleri değerlendirerek yaptık. 3 aylık bir uğraş sonucunda çok güzel ve kullanışlı bir kütüphaneye kavuştuk. Öğrencilerimizin böyle eğlenceli bir mekanda kitap dünyasıyla buluşacak olması en büyük sevincimizdir" dedi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow