hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Küçükminare Mahallesi ve çevresi cazibe merkezi olacak

    Küçükminare Mahallesi ve çevresi cazibe merkezi olacak
    expand

    Küçükminare Mahallesi ve çevresi cazibe merkezi olacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS,(DHA)- SİVAS Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Küçükminare Mahallesi'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Dikilitaş Caddesi'nde tamamlanan asfalt çalışmasını yerinde gören Başkan Bilgin cadde esnafını da ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.
    Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün Küçükminare Mahallesi'nde yürüttüğü asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'e, Başkan Yardımcısı Levent Olgun ve Fen İşleri Müdürü Kenan Karataş ile Küçükminare Mahallesi Muhtarı Yusuf Akay da eşlik etti. 
    Küçükminare Mahalle Muhtarı Yusuf Akay yapılan çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve ekibine teşekkür ederek, "Mahallemizde eksikliklerimiz vardı bu konuları başlıklar halinde Başkanımıza ilettik. Sağ olsun kendileri geldi, gördü, inceledi ve bu eksiklerin giderilmesi için de talimatlarını verdi. Dikilitaş caddemize inanın 20 yıldır hizmet gelmedi yollarımızın durumu kötüydü. Bugün pırıl pırıl bir caddemiz oldu, asfaltlarımız döküldü, ışıklandırmaları yapılacak. Yine tarihi Güdük Minaremizin etrafı da yapılarak güzelleştirilecek. Biz Başkanımızla gurur duyuyoruz. Mahallemize bununla birlikte de Sivas'ımıza yararlı işler yapıyor, kendisine mahalle sakinlerim adına çok teşekkür ediyorum." dedi. 
    Kentte yaşayanların mutluluğunu sağlamak bizim en temel görevleri olduğunu belirten Başkan Bilgin ise, "Küçük minare Mahallesi Dikilitaş Caddemizde esnaf yoğunluğu olan bir bölgemiz, şehrimizin merkezinde kalan önemli mahallelerimizden bir tanesi. Çalışmalarımıza bu sezon başladık, inşallah önümüzdeki sezonda Güdük Minare ve etrafının kamulaştırılmasıyla birlikte bu bölgeyi yeni bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Karşımızdaki Perakende Sebze Halinin de düzenlenmesiyle birlikte mahallemiz yeni bir görünüme kavuşmuş olacak. Park düzenlemelerimiz, cadde düzenlemelerimiz, altyapı çalışmalarımız, şehrin 65 mahallesinde devam ediyor. Bizim bu şehre bir borcumuz var. Çalışacağız; hep birlikte, gönül birliğiyle, el birliğiyle, ortak akılla, istişareyle çalıştığımız zaman aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Başta bu mahallemize yaptığımız ve diğer mahallelerde yaptığımız tüm çalışmalar, şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Biz insan odaklı hizmetler yapmaya hizmetler üretmeye devam edeceğiz." diyekonuştu. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow