hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mahallenin 35 yıllık alt yapı sorunu çözüldü

    Mahallenin 35 yıllık alt yapı sorunu çözüldü
    expand

    Mahallenin 35 yıllık alt yapı sorunu çözüldü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediyesi, Mevlana Mahallesi'nde bulunan Güneş Evler Sitesinin 35 yıldır yaşadığı alt yapı sorununu ekiplerin çalışmasıyla çözdü.
    300 hanenin bulunduğu ve yaklaşık bin vatandaşın yaşadığı bölgede yapılan asfalt, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını yerinde inceleyen Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin mahalle sakinleri ile sohbet etti.
    Mevlana Mahallesi Muhtarı Kazım Gözel, "35 yıldır yapılmayan ve 300 dairelik ve bin vatandaşımızın yaşadığı bölge de yapılan çalışmalardan dolayı sizlere mahallem adına teşekkür ediyorum. Gönül belediyeciliğini öncü kılarak  yapmış olduğunuz hizmetlere minnertar duyuyoruz" ifadelerine yer verdi.
    Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise, "Bizim temel görevimiz insanımızın hayatını kolaylaştıracak yaşam standartını artıracak projeleri hayata geçirmek. Bunları yaparken de şehrin alt yapısını, fiziki ve kültürel yapısını da koruyarak devasa projeleri hayata geçireceğiz. 2020 yılın da pandemi nedeniyle başlayamadığımız projeleri 2021 yılında hayata geçirerek şehrimize vizyon ve değer katacak projeleri vatandaşlarımız ile buluşturacağız" ifadelerine yer verdi.
    Başkan Bilgin, "İnsanımızın hayatını zorlaştıran mahalle, cadde ve sokaklarda küçük dokunma ile yapılabilecek çalışmaları yapmak bizim temel görevimiz. Bizim temel misyonumuz insan hayatını kolaylaştıran, insana dokunan hizmetleri hayata geçirmek ve hemşehrilerimizin yaşadığı sorunu çözmek. Burada yapılan hizmet ile vatandaşımızın sorunu çözüme kavuşmuş oldu. 65 mahallemize de eşit, adaletli ve hemşehrimizin mahalle de mutlu hissettiği hizmetlerimiz devam edecek. Bizi biz yapan bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow