hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Eğitim Müdürü Savaşçı, öğretmenlerle bir araya geldi

    Milli Eğitim Müdürü Savaşçı, öğretmenlerle bir araya geldi
    expand

    Milli Eğitim Müdürü Savaşçı, öğretmenlerle bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uğur YİĞİT/SİVAS, (DHA)-  SİVAS İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, 'Burası Öğretmenler Odası Öğretmen Buluşmaları Programı' kapsamında Ulaş'ta görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.
    Öğretmenevinde düzenlenen programa Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül ve Şube Müdürü Muhammed Alpaslan Ünal da katıldı. Sivas'ta, samimi ve huzurlu bir çalışma ortamı bulunduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, "Biz birlik ve beraberliği, samimiyeti, huzuru çok önemsiyoruz. Sizlerin huzurlu bir ortamda görev yapmanız eğitimdeki başarı açısından büyük önem taşıyor. Burası Öğretmenler Odası buluşmalarını gerçekleştirmemizdeki amaç sizlerle bir araya gelerek hasbihal etmek, dertleşmek, var ise sorunlarınıza çözüm üretmek, proje ve önerilerinizi dinlemek, bir aile olarak neler yapabileceğimizi samimi bir ortamda konuşmaktır. Çünkü eğitim de arzu ettiğimiz başarıyı hep birlikte el ele vererek yakalayabiliriz. Sizlerin görüş ve önerileri bizim için çok önemli" dedi.
    Sivas'ta eğitim altyapısının çok iyi bir noktada olduğunun altını çizen Savaşçı, şehirde eğitime verilen desteğin en üst seviyede olduğunun belirterek şunları söyledi:
    “Gerek öğretmen kadromuz gerekse fiziki imkânlarımız üst seviyede. Şehir de bizlere büyük bir destek var. Valimiz Salih Ayhan başta olmak üzere, belediye başkanımız, tüm bürokratlarımız, siyasilerimiz bize büyük bir destek veriyor, her derdimiz de her çalışmamızda yanımızda yer alıyor. Böyle bir ortamda görev yaptığım için çok mutluyum. Bizim de öğretmenler olarak bu imkân ve olanakları en iyi şekilde değerlendirerek eğitim de Sivas'ı en iyi seviyeye taşımamız gerekiyor. Bunu gerçekleştirmek için birçok proje ve çalışmayı hayata geçiriyoruz. Arzu ettiğimiz bu başarıyı yakalamak için de çok hassas ve dikkatli davranıyor, çocuklarımızı sadece akademik yönden değil; sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel yönden de donanımlı bireyler olarak yetiştirmek için gayret ediyoruz. Sanat Sivas ve Spor Sivas projeleri ile bu çalışmaları yürütürken Kurslarda Öğretimin Planlanması ve Rehberlikte Üstünleşme (KÖPRÜ) projesi ile de akademik başarıyı tesis edecek çalışmalar yapıyoruz. Tüm bu çalışmaların neticesinde başarı seviyemiz de önemli bir artış yakaladık. Sizlerin özverisi ve gayretleri ile inşallah arzu ettiğimiz seviyeye ulaşacak, emeklerimizin karşılığını geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın başarısı ile alacağız. Ben hepinize gayret ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum."
    Programda öğretmenlerle sohbet eden Savaşçı, görüş, öneri ve talepleri de dinledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow