hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Eğitim Müdürü Savaşçı, öğretmenlerle bir araya geldi

    Milli Eğitim Müdürü Savaşçı, öğretmenlerle bir araya geldi
    expand

    Milli Eğitim Müdürü Savaşçı, öğretmenlerle bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uğur YİĞİT/SİVAS, (DHA)- SİVAS İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, 'Burası Öğretmenler Odası Öğretmen Buluşmaları' kapsamında il merkezinde görev yapan sınıf öğretmenleri ile bir araya geldi.
    İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sivas Öğretmenevinde düzenlenen 'Burası Öğretmenler Odası Öğretmen Buluşmaları' programına şube müdürleri Muhammed Alpaslan Ünal, Hülya Bozbıyık, Fatih Aydın ve öğretmenler katıldı. Programda yaptığı konuşmada Sivas'ın eğitim de her geçen gün daha iyi bir konuma geldiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, "Ben tüm öğretmenlerimize okul idarecilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz ne yaparsak yapalım, hangi projeyi, çalışmayı hayata geçirirsek geçirelim sizlerin istek ve gayreti olmadan başarıya ulaşmamız mümkün değil. Sivas'ta gerçekten güzel bir birlik ortamı var. Bizleri bu noktada motive eden, hemen her derdimiz de, çalışmamızda yanımızda yer alan Sayın Valimize de tüm meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum. Sayın Valimizin de desteği ile arzu ettiğimiz birçok proje ve çalışmayı hayata geçiriyor, hedeflerimize adım adım ilerliyoruz" dedi.
    Sivas'ın eğitim altyapısında çok iyi bir noktada olduğunun altını çizen Savaşçı şunları kaydetti:
    "Fiziki olanaklarımız bizim için önemli bir zemin oluşturuyor. Bizler de öğrencilerimizin sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal alanlarda en iyi şekilde yetiştirmek için bildiğiniz gibi Spor Sivas, Sanat Sivas projelerini uyguluyor okullarımıza robotik kodlama, resim, müzik atölyeleri, yabancı dil sınıfları kazandırıyoruz. Tüm çabamız çocuklarımızın her yönüyle donanımlı bireyler olarak geleceğe adım atmalarını sağlamaktır. Bunun yanı sıra akademik başarımızı artırmak için çok önemli çalışmalar yapıyoruz. Kurslarda Öğretimin Planlanması ve Rehberlikte Üstünleşme Projemizle çocuklarımızı akademik alanda destekliyor, izleme sınavları ile geldiğimiz noktayı gözlemliyoruz. İstiyoruz ki çocuklarımız hem akademik yönden başarılı, hem sosyal, sportif ve sanatsal alanlarda donanımlı hem de vatanına, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetişsin ve ülkemizin geleceğine yön versin. İnanıyorum ki eğitim ailesi olarak hep birlikte el ele vererek arzu ettiğimiz hedeflere, başarıya ulaşacağız."
    Konuşmasının ardından bir süre öğretmenlerle sohbet eden Savaşçı, görüş, öneri ve taleplerini de dinledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow