hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SCÜ'de 'Kariyer Günleri' etkinliği

    SCÜde Kariyer Günleri etkinliği
    expand

    SCÜ'de 'Kariyer Günleri' etkinliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) -  SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Turizm Fakültesi tarafından 2’inci Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi.
    4 Eylül Kültür Merkezi Keykubat Salonu’nda düzenlenen Kariyer Günleri programına Sivas Valisi Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Koç, kurum müdürleri, dekanlar, müdürler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Programda ilk olarak Kariyer Günleri’ne destek veren kuruluşların tanıtım filmi izlendi. Program sonunda SCÜ’de eğitim alan yabancı öğrenciler kendi ülkelerine ait dans figürleri sergileyip, şarkı söyledi.
    Üniversitenin güzel işlere imza attığını ve üniversitelerin evrensel bilginin kaynağı olduğunu belirten Vali Salih Ayhan, "Turizm Fakültemizin ikincisini düzenlemiş olduğu Turizm ve Kariyer Günlerinde sizlerle birlikte yine güzel bir çalışma yaptı. Üniversitemiz çağı yakalayacak, öğrenciye hizmet edecek, sektörü yoklayacak. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Turizm Fakültesi de çağın gerektirdiği şekilde gençleri yetiştiriyor, hazırlıyor ve bu sektörde olan firmaları buraya getirip etkileşim, istihdam ortamı oluşturmaya çalışıyor" dedi.
    Konuşmanın ardından il protokolü ve üniversite yönetimi programa destek veren firmalara teşekkür belgesi verdi.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow