hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas Belediyesi'nden ailelere 500 TL yardım

    Sivas Belediyesinden ailelere 500 TL yardım
    expand

    Sivas Belediyesi'nden ailelere 500 TL yardım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arife Defne ARSLAN-Ayşe Mine EĞÜZ/ SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediyesi maddi durumu iyi olmayan ailelere Ramazan Bayramı öncesinde 500 TL yardımda bulunacak.
    Koronavirüs dönemi boyunca daha önce esnafa yönelik 3 faz olmak üzere nakdi para desteğinde bulunan Sivas Belediyesi, maddi durumu iyi olmayan ailelere de Ramazan Bayramı öncesinde 500 TL nakdi yardımda bulunacağını açıkladı. Yardım edilecek ailelerin çoğunluğu salgın döneminde işyeri kapanan esnafın yanında çalışan vatandaşlardan oluşuyor.
    Konuyla ilgili Sivas Gıda Bankası Hayat Ağacı derneğinde basın açıklaması yapan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara belediyenin kapısının her zaman açık olduğunu söyledi.
    Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, “Sivas Belediyesi olarak yılın 12 ayında şehrimizde sosyal devlet gereği ihtiyaç sahibi olan her bir vatandaşımıza ulaşmak adına Hayat Ağacı Derneği bünyesinde çalışmalarımız devam ediyor. Ramazan ayında da pandeminin etkilerin de en aza indirmek adına sosyal ve gönül belediyeciliğinin gereği olarak 10 bin hemşerimize 500 lira nakit yardımda bulunmak üzere bir çalışma yaptık. 10 bin yapılan müracaatlar içerisindeki değerlendirmelerimizi yaptık. 5 bin 500 ailemizin bayram öncesi ödemelerini yapacağız. Diğerlerinde bazı teknik aksaklıklardan dolayı bayram sonrasına kalma ihtimali var ama neticede 10 bine yakın ailemize 500 lira bir nakit yardımında bulunmuş olacağız” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow