hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas Belediyesi'nden bayram tedbirleri

    Sivas Belediyesinden bayram tedbirleri
    expand

    Sivas Belediyesi'nden bayram tedbirleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediye Başkan Yardımcısı Kayhan Işık Ramazan Bayramı öncesi alınacak tedbirler ve düzenlemeler ile ilgili bilgiler verdi. 
    Belediye Başkan Yardımcısı Kayhan Işık Ramazan Bayramı öncesi alınacak tedbirler hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Işık, tedbirler kapsamında Sirer ve Bankalar Caddesinde de seyyar satıcı ve kaçak ticaret yapanlara müsaade edilmeyeceğini söyledi. Kayhan Işık vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmelerini istediklerini belirterek, "Belediyemizde bayram münasebetiyle vatandaşımızın sağlıklı, huzurlu bir şekilde bayram geçirmesi için bir dizi tedbir almış bulunmaktayız. Bu tedbirlerden bir tanesi de vatandaşımızın ve bölgedeki esnafımızın yoğun talepleri neticesinde Bankalar Caddesindeki ve Sirer Caddesindeki pazar yerini bu bayram kurmayacağız. Pazarcı arkadaşları da mağdur etmeyeceğiz. Onun yerine Bankalar Caddesindeki ve Sirer Caddesindeki esnafımıza, pazarcı arkadaşlarımıza bayram yeri olarak şu anda yıkılmış vaziyette olan Selçuk Ortaokulunun yerini hazırlayacağız inşallah. Vatandaşımızın rahat bir şekilde pazar yerinde alışveriş yapmasını o bölgede sağlayacağız" dedi.
    Işık ayrıca tüm Sivas halkının yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı.
    Sivas Pazarcılar Esnaf Odası Adem Argın ise "Öncelikle Sayın Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin'e, Belediye Başkan Yardımcımız Kayhan Işık'a ve Zabıta Müdürümüz Zekeriya Kayalı'ya bizlere bayram pazarı için yoğun mesailerini ayırdıkları için, esnaflarıma daha rahat ticaret yapma imkanı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Bu sene bayram pazarımızı biraz daha genişleterek belediyemizin bizlere sundukları bölgede, bol çeşitle Sivas halkına hizmet vermeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow