hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas Belediyesinden mahallelerde temizlik herakatı

    Sivas Belediyesinden mahallelerde temizlik herakatı
    expand

    Sivas Belediyesinden mahallelerde temizlik herakatı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - TEMİZLİK konusunda örnek gösterilen iller arasında yer alan Sivas Belediyesi, mahalle aralarında da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
    Yoğun geçen kış mevsiminin ardından Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehir merkezine en uzak mahallerden başlayarak merkeze doğru tüm mahallelerde bahar temizliği başlattı. Bu çerçevede oluşturulan 15’er kişilik üç ekiple; yol ve kaldırım kenarlarındaki kendiliğinden çıkan otlar temizlenirken sokaklar da süpürülüyor. Havaların ısınması ile konteynerlerde oluşan kötü koku ve böceklenmenin önüne geçmek için konteynerler dezenfekte ediliyor.
    Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Esentepe Mahalle Muhtarı Celal Şanlı, "Başta Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin olmak üzere şehrimizin güzelleşmesinde temiz kalmasında emeği olan belediye personellerimize teşekkür ediyorum" dedi.
    Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'in göreve geldiği günden bu yana çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiğini dile getiren Kardeşler Mahalle Muhtarı Mustafa Güler ise, "Başkanımıza teşekkür ediyorum. Belediyecilik demek AK Parti demek, AK Parti demek belediyecilik demek. Tüm belediye çalışanlarına özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow