hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas Devlet Tiyatrosu perdelerini açıyor

    Sivas Devlet Tiyatrosu perdelerini açıyor
    expand

    Sivas Devlet Tiyatrosu perdelerini açıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS Devlet Tiyatrosu (SDT) koronavirüs tedbirleri çerçevesinde, "Eski Fotoğraflar" adlı yeni oyunuyla sanatseverlere merhaba diyecek.
    Koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz sezon perdelerini erken kapatmak zorunda kalan Sivas Devlet Tiyatrosu 2020-2021 tiyatro sezonunun ilk oyunuyla, yarın perdelerini açacak. Geçen yıl yaşamını yitiren tiyatro yazarı, yönetmeni ve oyuncusu Dinçer Sümer’in anısına, onun kaleme aldığı "Eski Fotoğraflar" adlı yeni oyunuyla SDT sanatseverler için perde açacak. Yönetmenliğini Ece Okay'ın yaptığı oyun, yarın 19.30’da sahne ışıklarıyla buluşacak.
    Koronavirüs tedbirleri kapsamında, girişlerde el dezenfektanları kullanılacak olan ve koltukları sosyal mesafe kuralına uygun şekilde düzenlenen Atatürk Kültür Merkezi’ndeki tiyatro salonu girişinde maskesi olmayan izleyiciler için SDT tarafından maske temini yapılacak. Geçen tiyatro sezonunda, perşembe, cuma ve cumartesi günleri art arda perde açan SDT, korona virüs tedbirleri çerçevesinde, salı, perşembe ve cumartesi günleri sanatseverlere perde açacak. Oyunlar sergilendikten sonra tiyatro salonu dezenfekte edilecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow