hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas İl Genel Meclisi şubat ayı toplantıları sona erdi

    Sivas İl Genel Meclisi şubat ayı toplantıları sona erdi
    expand

    Sivas İl Genel Meclisi şubat ayı toplantıları sona erdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uğur YİĞİT/SİVAS, (DHA) - SİVAS İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantıları sona erdi. Hafta boyunca devam eden toplantılar, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Akkaş başkanlığında gerçekleştirildi.
    Beş gün süren oturumlarda birçok gündem maddesi, il genel meclisi üyeleri tarafından görüşüldü. Meclis toplantıları, divan katipleri tarafından 2020 yılı Ocak ayı meclis karar özetlerinin okunmasıyla başladı. Meclis, İl Özel İdaresi personel kadrolarından emeklilik nedeniyle boşalan norm kadro fazlası işçi kadrolarının iptali ile terfileri nedeniyle memur kadrolarında derece değişikliği yapılmasına ilişkin 'Kadro İptal ve Derece Değişiklik Cetvelleri'nin kabulüne karar verdi.
    Toplantılarda, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından yürütülen SODES Güdümlü Programı kapsamında İl Özel İdaresi adına 'Sivas Engelli Aktif Yaşam Merkezi Projesi' başlıklı projenin sunulması, kabulü halinde uygulanması, eş finansman katkısının karşılanması ve proje belgelerini imzalamaya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya'nın yetkili kılınmasına karar verildi.
    İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantılarında; İmar ve Bayındırlık Komisyonuna, Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna, Çevre ve Sağlık Komisyonuna, Gençlik ve Spor Komisyonuna, Tarım ve Orman Komisyonuna, Hukuk Komisyonuna, İçişleri Komisyonuna, Plan ve Bütçe Komisyonuna, Araştırma ve İnceleme Komisyonuna ve Sanayi Ticaret ve Turizm Komisyonuna havale edilen konuları görüşerek karara bağladı.
    Şubat ayı meclis toplantıları, meclis üyelerinin dilek ve temennileri ile sona erdi.  

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow