hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas'ı anlatan fotoğraflar yarışacak

    Sivası anlatan fotoğraflar yarışacak
    expand

    Sivas'ı anlatan fotoğraflar yarışacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS Valiliği himayesinde Sivas Kültür A.Ş.'nin koordinesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu, Sivas 4 Eylül Fotoğraf Sanatı Derneği'nin katkıları ile düzenlenen "Şehri Sultandan Kareler" isimli ulusal fotoğraf yarışmasının başvuruları 25 Ağustos'a kadar uzatıldı. 
    Yarışma takviminin 4 Eylül haftası içerisine alındığını hatırlatan Sivas Valisi Salih Ayhan, "İlimizin zenginliklerini yansıtan, Sivas'ı en iyi anlatan kareler ile güzel bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Şehirlerin Sultanı Sivas için düzenlenen yarışmada en güzel fotoğrafları seçmek için jürimizin bir hayli zorlanacağını düşünüyorum. Koronavirüs nedeniyle yarışmamıza gelen erteleme taleplerini dikkate aldık ve süreyi uzattık. Yarışmamıza son başvuru tarihimiz 25 Ağustos, jüri toplanma tarihimiz 28 Ağustos, sonuç bildirim tarihimiz 30 Ağustos, ödül törenimiz ise 4 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek" dedi.

    HER KATILIMCI 4 FOTOĞRAF İLE YARIŞMAYA KATILABİLİYOR
    'Şehri Sultandan Kareler' isimli ulusal fotoğraf yarışması dijital kategoride renkli fotoğraf olmak üzere tek bölüm şeklinde gerçekleştiriliyor. Yarışmaya 18 yaşını doldurmuş tüm fotoğraf severler en fazla 4 fotoğraf ile ücretsiz katılabiliyor. Sivas il sınırları içinde çekilmiş fotoğraflar yarışmaya kabul edilirken daha önce ya da bu yarışma ile eşzamanlı yapılan herhangi bir yarışmada ödül almış fotoğraflar ile bu fotoğrafların kadraj farklılığı içeren eserler yarışmaya dâhil edilmeyecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow