hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas'ta çocuk korosunun konseri ilgiyle izlendi

    Sivasta çocuk korosunun konseri ilgiyle izlendi
    expand

    Sivas'ta çocuk korosunun konseri ilgiyle izlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Eski Şarkılarımızı Bugüne Taşıyan Çocuklarımız' isimli çocuk korusu konseri büyük beğeni topladı.
    Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen konsere; Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve eşi İlkay Bilgin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, SGK İl Müdürü Kadir Boztepe, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    Mustafa Akpınar'ın şefliğinde düzenlenen konserin ilk bölümünde koro tarafından hicaz eserler seslendirildi. Gecede okunan birbirinden güzel şiirlere solo şarkılar eşlik ederken, miniklerin darbuka ve kemandaki maharetleri büyük alkış aldı.
    Halk oyunları gösterileri son bulan konserde, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve protokol üyeleri tarafından Koro Şefi Mustafa Akpınar ve minik öğrencilere teşekkür belgesi ile çeşitli hediyeler takdim edildi.
    Konserde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Bilgin, "İnşallah bundan sonra da sosyal ve kültürel alanlar başta olmak üzere, şehrimize her anlamda farklı güzellikleri yaşatacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow