hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas'ta DYK İzleme Sınavı değerlendirme toplantısı yapıldı

    Sivasta DYK İzleme Sınavı değerlendirme toplantısı yapıldı
    expand

    Sivas'ta DYK İzleme Sınavı değerlendirme toplantısı yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uğur YİĞİT/SİVAS, (DHA) - SİVAS İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı Kurslarda Öğretimin Planlanması ve Rehberlikte Üstünleşme (KÖPRÜ) Projesi ve Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) merkezlerinin işleyişine yönelik değerlendirme toplantısında ortaokul müdürleriyle bir araya geldi.
    Sivas'ta 8’inci sınıflara yönelik DYK İzleme Sınavı Pazar günü gerçekleştirilecek. Sınav öncesi İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ortaokul müdürleriyle Yetenek ve Beceri Merkezi toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantıda konuşan Savaşçı, KÖPRÜ Projesinin önemine dikkat çekerek projenin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi konusunda gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi.
    Proje kapsamında milli eğitim müdürlüğünce oluşturulan ve tüm detayların kapsamlı bir şekilde görülebildiği yazılım hakkında da değerlendirmede bulunan Savaşçı, daha nesnel ölçme, değerlendirme yapılmasına imkan sağlayan yazılımın tüm okul müdürleri tarafından en iyi şekilde kullanılması gerektiğini söyledi.
    DYK merkezlerinde eğitim alan 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilecek DYK İzleme Sınavına da değinen Savaşçı, sınava katılacak tüm öğrencilere başarılar diledi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow