hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas'ta 'Evde kal, kitapla kal' projesine yoğun ilgi

    Sivasta Evde kal, kitapla kal projesine yoğun ilgi
    expand

    Sivas'ta 'Evde kal, kitapla kal' projesine yoğun ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uğur YİĞİT/SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta koronavirüs nedeniyle uzaktan eğitim gören öğrenciler için başlatılan 'Evde kal, kitapla kal' kampanyası kapsamında kitap dağıtımına başlandı.
    Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Evde kal, kitapla kal' kampanyası büyük ilgi gördü. İnternet sitesi üzerinden öğrencilerden alınan kitap talepleri sonrası ilk kitap dağıtımı Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı tarafından gerçekleştirildi. Vefa Destek ekibinde görevli öğretmenlerle birlikte kitap talebinde bulunan öğrencilerin evlerini ziyaret eden Savaşçı, kitapları teslim etti. 
    Talep edilen kitapları çocuklara teslim ederek bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Savaşçı, "Valimizin talimatları ile başlattığımız bu anlamlı kampanya gerçekten büyük ilgi gördü. Gelen tüm talepler ekibimiz tarafından ivedilikle değerlendiriliyor ve mümkün olan en kısa sürede vatandaşlarımıza ulaştırılıyor. Burada vatandaşlarımızın biraz sabırlı olmalarını istirham ediyorum. Çünkü gerek kitapların temini, gerekse yoğunluk nedeniyle adreslere ulaştırılması biraz zaman alacak. Ben kampanyaya kitap talebi ile katılan tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow