hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas'ta fırın işletmecisi gelirini Mehmetçiğe bağışlayacak

    Sivasta fırın işletmecisi gelirini Mehmetçiğe bağışlayacak
    expand

    Sivas'ta fırın işletmecisi gelirini Mehmetçiğe bağışlayacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uğur YİĞİT- Rahmi MEYVECİ/SİVAS, (DHA)- SİVAS'ta, fırıncı Cemil Yıldırım, TSK tarafından Suriye'de gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçiğe destek olmak için, harekat bitene kadar elde edeceği geliri, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na bağışlayacağını söyledi.
    Fırıncı Cemil Yıldırım, Mehmetçiğe destek olma kararını iş yerinin camına astığı yazı ile duyurdu. Yıldırım, "Türk askeri bir seferde Allah'ın izniyle seferden galip geleceğiz. Türk askeri seferdeyken Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğu bu şehirde bize de malıyla, canıyla, kanıyla Türk askerinin arkasında durmak düşer. Biz, bize düşeni yaptık. Elimizden geldiğince bir şeyler yapmak istedik. İnşallah 81 vilayet de bir duyarlılık yapar. En azından kenetlenmemizi, birliğimizi ve beraberliğimizi sağlar diye umut ediyoruz. Kimsenin aklında şüphe kalmasın diye de her gün soyyal medyadaki sayfamızda dekontları paylaşacağız" dedi.
    Yiyecek Maddesi Yapanlar ve Satanlar Odası Esnaf Başkanı Mehmet Akgül de duyarlı davranışında dolayı Cemil Yıldırım'a teşekkür ederek, “Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile başlayan Barış Pınarı Harekatı'nda, ülkemizin refahını sağlamak için mücadeleye başlayan, vatanımızın çok kıymetli gözbebeği evlatlarımızın ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Rabbim ordumuza zafer nasip etsin. Rabbim bizleri vatansız, bayraksız ve ezansız bırakmasın. Şuna inanıyoruz ki bu aziz milletimizin bir ve beraber olduğu müddetçe aşamayacağı hiçbir engel yoktur. Odamız fırıncı üyelerinden Cemil Yıldırım, örnek davranışıyla bizleri gururlandırdı. Kendisi kazancının karını Mehmetçik adına bağışlayacağını bildirdi. Biz de bu örnek davranışından dolayı kendisini kutluyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI
     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow