hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas'ta gençler mutfak atölyesinde buluşuyor

    Sivasta gençler mutfak atölyesinde buluşuyor
    expand

    Sivas'ta gençler mutfak atölyesinde buluşuyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uğur YİĞİT/SİVAS, (DHA)- SİVAS İl Müftülüğü Kadın Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 'Gençlerle Mutfak Atölyesi'nde programıyla gençler hünerlerini ortaya koyuyor.
    İl Müftülüğü Gençlik Merkezinde Kadın Gençlik Koordinatörlüğü tarafından lise öğrencilerine yönelik başlatılan Mutfak Atölyesi'nin 3'üncüsü düzenlendi. Atölyeye katılan 28 lise öğrencisi mantı ve suffle yapımından waffle yapımına kadar birçok yiyeceğin yapımının yanı sıra güncel dini konularda da bilgi sahibi oluyorlar. Bu haftaki Mutfak Atölyesi programına İl Müftüsü Yusuf Akkuş ve Müftü Yardımcısı Dr. Hüseyin Karayaka da katıldı. İl Müftüsü Akkuş, "Benim nazarımda kazanan hepinizsiniz. Gençlik merkezimize gelerek hizmetlerimize iştirak eden her genç kazanmıştır" dedi.
    Gençleri hayata hazırlarken manevi dünyalarının yanında maddi dünyalarına da temas etmeleri gerektiğini ifade eden Müftü Akkuş, "Gençlik geleceğimizdir, ümidimizdir. Gençliğe değer vermek, gençlere önem vermek, Sevgili Peygamberimizin tavsiyesidir. Din eğitiminde gençleri edilgen durumdan etken hale getirmeliyiz. Düşünce ve görüşlerini dinlemeli, sorunları ve çözüm yollarını gençlerimizle birlikte değerlendirmeliyiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow