hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas'ta öğrencilerden "Mutluysam Mutlusun" projesi

    Sivasta öğrencilerden Mutluysam Mutlusun projesi
    expand

    Sivas'ta öğrencilerden "Mutluysam Mutlusun" projesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uğur YİĞİT/SİVAS (DHA) - SİVAS'ın Şarkışla ilçesinde Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okulun iyilik kulübü olarak başlattıkları "Mutluysan Mutluyum" projesi kapsamında kardeş okullarındaki öğrencilerin isteklerini yerine getiriyor.
    Şarkışla Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Okul Müdürü Abdussamet Atalay ve Çocuk Gelişimi Öğretmeni Fatma Köten ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı'yı ziyaret etti. Öğrenciler ziyarette başlattıkları "Mutluysan Mutluyum" projesi hakkında bilgi verdi. Proje kapsamında okul ve kardeş okul öğrencilerine sene başında istek kartları dağıtarak istedikleri herhangi bir şeyi bu kağıtlara yazmalarını istediklerini belirten öğrenciler, yazılan istekleri hep beraber çalışarak gerçekleştirebileceklerinin vurgusunu yaptıklarını söyledi. Bu kapsamda anahtarlık ve kitap ayraçları yapılarak kermeslerde satışa sunulduğunu belirten öğrenciler, elde edilen gelir ile her sınıftan birçok öğrencinin isteğinin yerine getirdiğini kaydetti.
    Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ise öğrencilere yardımlaşma duygusunu aşılayan proje dolayısıyla tebriklerini iletti. Savaşçı, gönüllü kişilerin de katkı sağlayabildiği projeye destek oldu. Öğrencilerce oluşturulan ve istek kartlarının yer aldığı küredeki tüm kartları alan Savaşçı, kartlarda yazılan isteklerin karşılanacağını belirtti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow