hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas'ta 'Öğretmenler odası' buluşmaları

    Sivasta Öğretmenler odası buluşmaları
    expand

    Sivas'ta 'Öğretmenler odası' buluşmaları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uğur YİĞİT/SİVAS (DHA) - SİVAS İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, "Burası Öğretmenler Odası" programı kapsamında il merkezi ve merkeze bağlı köy okullarında yeni göreve başlayan okul müdür yardımcıları ile bir araya geldi.
    Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, öğretmen buluşmaları programı kapsamında Öğretmenevinde düzenlenen programda il merkezi ve merkeze bağlı köy okullarında yeni göreve başlayan okul müdür yardımcıları ile bir araya geldi. Bir süre okul idarecileri ile sohbet eden Savaşçı, okul yönetiminin önemine değinerek, okullarda huzurun, birlik ve beraberlik ortamının tesis edilmesinin başarıyı da beraberinde getireceğinin altını çizdi.
    Sivas'ta eğitim alanında birçok önemli çalışma yürütüldüğünü belirten Savaşçı, öğrencileri hem sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal açıdan hem de akademik olarak en iyi şekilde geleceğe hazırlamanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Bu kapsamda yürütülen proje ve çalışmaların başarıya ulaşması için hem okul idarecilerinin hem öğretmenlerin gayret ve özverisinin çok önemli olduğunu belirten Savaşçı, "Bunu ancak hep birlikte, el ele vererek başarabiliriz. O nedenle okullarımızda bu birlik ve beraberlik ortamını tesis etmeli, arzu ettiğimiz başarıyı yakalayabilmemiz için gecemizi gündüzümüze katmalıyız" ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow