hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas'ta rehber öğretmenler toplantısı

    Sivasta rehber öğretmenler toplantısı
    expand

    Sivas'ta rehber öğretmenler toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Uğur YİĞİT/SİVAS, (DHA) - SİVAS'ta 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı rehber öğretmenler toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı'nın katılımıyla gerçekleştirildi. 
    Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bekdaş ve rehber öğretmenler katıldı.
    Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Sivas'ı eğitimde hak ettiği yere taşımak için tüm öğretmenlere büyük görevler düştüğünü belirterek, "Sivas ilmin, irfanın şehri. Bu şehrin çocukları en iyi eğitimi almayı hak ediyor. Bizlerde öğretmenler olarak çocuklarımıza en iyi eğitimi verebilmek için gayret göstereceğiz. Sivas'ı eğitimde hak ettiği yere taşımak için el ele vereceğiz, yeni fikirler, yeni projeler üreteceğiz. Bu noktada sizlerin rehberliğine, destek ve gayretinize ihtiyacımız var. İlimiz eğitim yatırımları noktasında altın çağını yaşıyor. Fiziki olarak hemen hemen hiçbir eksiğimiz yok. Sayın valimizin eğitime, bizlere büyük bir desteği var. Bizim bu imkânları en iyi şekilde değerlendirerek Sivas'ı eğitimde üst sıralara taşıma hedefini yakalamamız gerekiyor" dedi.
    Toplantıda Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Yusuf İpek ise geçen yıl yapılan rehberlik faaliyetleri ile 2019-2020 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow