hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas'ta Rütbe Terfi Töreni düzenlendi

    Sivasta Rütbe Terfi Töreni düzenlendi
    expand

    Sivas'ta Rütbe Terfi Töreni düzenlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA)- JANDARMA Genel Komutanlığı'nca üst rütbeye terfi ettirilen, Sivas İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan yarbay, yüzbaşı, astsubay, uzman jandarma ve kademeli çavuş rütbesindeki 11 personel için 'Rütbe ve Terfi Töreni' düzenlendi.
    Tarihi Jandarma Binası'nda düzenlenen programda konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, mazisi başarılarla dolu 180 yıllık köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluşundan bugüne kadar yüce milletin engin sevgi ve güvenine mazhar olduğunu söyledi.
    Jandarmanın, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun takdirini kazandığını kaydeden Vali Ayhan, "Jandarmamız, benimsediğimiz 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışı ile halkımızla bütünleşmiş, halkımızın memnuniyetini kazanmış, aziz milletimizin gönlünde her zaman müstesna bir yerde olmuştur. İlimiz kırsalında huzur ve asayişin sağlanmasında, her türlü tehdit ve afette en önde yer alarak yardımlaşmada örnek teşkil etmesiyle halkın güvenini kazanan Jandarmamızı mesai mefhumu gözetmeksizin yaptığı çalışmalar nedeniyle de bir kez daha kutluyorum." dedi.
    Konuşmaların ardından İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli personelden, bir üst rütbeye terfi etmeye hak kazananlara rütbeleri il protokolü tarafından takdim edildi. Programa; İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İdris Tataroğlu, jandarma personeli ve rütbe alan komutanların aileleri katıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow