hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas'ta satranç hakemleri görev ücretlerini depremzedelere bağışladı

    Sivasta satranç hakemleri görev ücretlerini depremzedelere bağışladı
    expand

    Sivas'ta satranç hakemleri görev ücretlerini depremzedelere bağışladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arife Defne ARSLAN/SİVAS, (DHA)- SİVAS Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği tarafından organize edilen "Okul Sporları Sivas Satranç Gençler İl Birinciliği" turnuvası başladı. Turnuvanın hakemleri ise görev ücretlerini depremzedeler için AFAD'a bağışladı.
    Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden dolayı ertelenen "Okul Sporları Sivas Satranç Gençler İl Birinciliği Turnuvası" Taha Akgül Spor Salonu’nda 26 takım, 156 sporcunun katılımıyla başladı. Heycanlı yarışmanın hakemleri ise depremzedeleri unutmadı. Turnuvanın hakemleri görev ücretlerini depremzedelere kullanılmak üzere AFAD'a bağışladı. Sivas Satranç İl Temsilcisi Hasan Yıldırım, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Turnuva öncesi tüm okullara ve sporculara başarılar diliyorum. Yaşadığımız afetler sebebiyle tüm ülkemize geçmiş olsun ve Rabbim bir daha bu acıları yaşatmasın. Depremden dolayı etkilen vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla Sivas Satranç İl Temsilciliği olarak turnuvada görev alan hakemlerimizin görev ücretlerini AFAD Başkanlığına bağışlayacaklar. El ele, gönül gönüle birlikte her zorluğun üstesinden gelineceğiz ve böylelikle daha da güçlü olacağız" dedi.
    Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç da bağışta bulunma kararı alarak fedakarlık gösteren, birlik ve beraberliğe katkı sunan satranç il temsilciliğine ve hakemlere teşekkürlerini ileterek tüm sporculara başarılar diledi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow