hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas'ta yeni toptan sebze hali yapılacak

    Sivasta yeni toptan sebze hali yapılacak
    expand

    Sivas'ta yeni toptan sebze hali yapılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediye Başkanı Hilmi Bilgin yeni yapılacak olan Toptan Sebze Hali projesi için esnaflarla bir araya geldi. 
    Şehir merkezinde kalan ve ihtiyacı yeterince karşılamadığı düşünülen Toptan Sebze Hali için Sivas Belediyesi tarafından çalışma başlatıldı. Yeni proje çalışması öncesinde Başkan Bilgin, Toptan Sebze Halindeki esnafları ziyaret ederek proje için esnafların görüş ve önerilerini aldı.
    Başkan Bilgin, "Sıkıntılarınız var, bunların farkındayız. Hem bunları gidermek hem de daha kalıcı, daha radikal önlemler almak için Sivas’a yakışır, yeniçağın getirdiği özellikleri de taşıyan bir toptan sebze hali yapma projemiz var. Sizlerle bunun istişare edelim istedik. Mevcut sebze halimizin sorunları düzenleme yaparak bitmiyor. 36 yıllık bir yer burası, toptan sebze halini şehrin çok uzağına götürmeden, hem esnafımızın hem de hemşerilerimizin kolay ulaşacağı bir yere taşıyarak ihtiyaca cevap veren, karışıklığın giderildiği bir sebze halini inşa etmek istiyoruz. Bunu yaparken de söylediğimiz gibi talepler, beklentiler, istekler, önerilerinizi alarak planlayalım düşüncesiyle buradayız" dedi. 
    Modern bir hal kompleksi oluşturmak isteyen Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 2021 yılının yaz sezonu içinde bunu hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow