hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    STSO'dan lokanta ve kafe esnafına ziyaret

    STSOdan lokanta ve kafe esnafına ziyaret
    expand

    STSO'dan lokanta ve kafe esnafına ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, lokanta ve kafe işletmelerini ziyaret ederek kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulundu. Eken, işletmelere hijyen paketi vererek "Önce sağlık" dedi.
    Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, lokanta ve kafe işletmelerini ziyaret ederek alınan tedbirleri yerinde inceledi.
    İşletmelere kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulunan Başkan Eken, hijyen seti vererek, "Önce kendi sağlığımız için sonra müşterilerimizin sağlığı için hijyene önem vereceğiz" dedi.
    Esnaflarımızın hepsi hijyen konusunda çok duyarlı diyen Eken, "Şartlara uyarsak bu hastalığı kısa sürede atlatacağız. Mart ayı sonunda bazı sektörlerimizde işyerlerimiz kapatıldı. 1 Haziran itibariyle bu işletmelerimiz açıldı. Kafe ve restoranları ziyaret ederek alınan tedbirleri yerinde inceledik. İşletmelerimize uyarılarda bulunduk. Kurallara uyulmaz ise ceza uygulanacağı gibi toplum sağlığını da tehlikeye atmış olabileceğimizi izah ettik. Ziyaretlerimizde gördük ki, tüm işletmelerimiz tedbirlerini almış, hijyene önem veriyor ve önce sağlık diyerek sürecin ne kadar önemli olduğunun farkında olarak hizmet veriyor. Ancak bazı talepleri ve şikayetleri var. Kapanış saatinin 22 olması 3 aydır kapalı olan sektördeki üyelerimizin en önemli talebi. Bu konuyu Sayın Valimiz ile Pandemi kurulunda görüşerek bir düzenleme talep edeceğiz" ifadelerini kullandı.
    Eken, "Biz, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası olarak, yaşanan süreçte üyelerimizin sorun ve sıkıntılarının ilgili kurumlarımıza iletilmesi, maske dezenfektan temini, kredilerde yaşadıkları sorunlar gibi her konuda yanlarında olduğumuzu gösterdik. İl Pandemi Kurulunda sizlerden gelen tüm talepleri Valimize ve kurulumuza ilettik, takibini yaptık. Tüm üyelerimizin yanındayız. 1 Haziran’da açılan işletmelerimize hayırlı bol kazançlar diliyorum, ne sıkıntıları olursa Odamızın hizmetlerinde olduğunu bilsinler" diye konuştu.
    Eken, sektördeki tüm işletmeleri ziyaret etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow