hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    STSO'dan, muhasebecilere ziyaret

    STSOdan, muhasebecilere ziyaret
    expand

    STSO'dan, muhasebecilere ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) -  SİVAS Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası nedeniyle Sivas Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.
    Oda Başkanı Özcay Binay ve yönetim kurulu üyeleriyle şehre dair istişarede bulunan Eken, Muhasebeciler Haftasını kutladı.  
    Muhasebeciler Haftası nedeni ile Sivas SMMMO’yu ziyaret ettiklerini ifade eden Eken, "Muhasebecilerimiz, vergisi ödeyen vatandaşımızla, devletimiz arasında köprü vazifesi görmektedir. Bu vesile ile öncelikle başkanımızın yönetim kurulunu ve Sivas’ta hizmet eden tüm muhasebeci arkadaşlarımın bu haftasını kutluyorum. Gerçekten emek veriyorlar. Verdikleri emek maddiyata ölçülecek şekilde değil. Nedeni ise, bizim şirketlerimizin bütün yükünü muhasebecilerimiz üstleniyor. Muhasebecilerimizin kıymeti büyük, her şeyimizi onlara emanet ediyoruz. Özelimizi onlara emanet ediyoruz. Bizlere kanunen, vicdanen her türlü hizmet etmemize öncülük ediyorlar. Bu anlamda ben başkanımın, yönetim kurulunun, tüm serbest muhasebecilerimizin, mali müşavir ve yeminli mali müşavirlerimizin bu anlamlı haftalarını kutluyorum. Oda olarak da beraber çalıştığımız, kardeş oda olduğumuz ve işbirliği içinde olduğumuz için yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtiyorum" dedi.
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas MMMO Başkanı Özcan Binay ise "Başkanıma bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler ve esnaflarımız bu memleketin kalkınması için el ele mücadele ediyoruz. Kendileri ihracat olsun imalat olsun ülkemizi daha yükseklere çıkarmak istiyorlar. Biz de onların tüm ihtiyaçlarını devlet adına karşılayarak devlete bütün bilgilerini raporlayıp veriyoruz. Bu nazik ziyaretlerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Bundan sonra da birlikte yol alacağız" ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow