hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Suşehri'nde yeni hastane hizmete açıldı

    Suşehrinde yeni hastane hizmete açıldı
    expand

    Suşehri'nde yeni hastane hizmete açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oğuzhan ÇİFCİ/SUŞEHRİ (Sivas), (DHA) - SİVAS'ın Suşehri ilçesine yeni yapılan devlet hastanesi hizmete açıldı.
    Yanlızbağlar Mahallesi Hekim Caddesinde eski hastane yanında 9 bin 300 metre kare alan üzerine yapılan ve hizmete açılan yeni devlet hastanesinde incelemelerde bulunan Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu, hastane hakkında yetkililerden bilgi aldı.
    Faaliyete geçen hastanenin önceki hastaneye göre 3 kat büyüklüğünde yapıldığını belirten Başkan Yüksel, "Önceki hastanemiz 8 bin metre kare alan üzerine inşa edilmiştir. Şu anda hizmete açılan hastanemiz ise 24 bin 500 metre kare alan üzerine inşa edilmiştir. Hastanemizin yapılmasında emeği olan devlet büyüklerimize ilçem ve şahsım adına şükranlarımı sunarım" dedi.
     AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu ise, Suşehri Devlet Hastanesinin sağlık açısından sadece Suşehri ilçesine değil çevre il ve ilçelere de hizmet vereceğini ifade ederek, "Hastanemiz, modern ve yeni cihazlarıyla bölge hastanesi konumunda. İnşallah hastanemizin sağlık elemanı konusunda ilçe teşkilatımız ile gerekli girişimlerimizi yaparak personel durumunu iyileştireceğiz. Şu anda Sağlık Bakanlığımız ile bu konuda görüşmelerimiz devam ediyor. İlçemize ve bölgemize güzel bir sağlık tesisi kazandırmanın onurunu yaşıyoruz. Bu gün itibariyle artık yeni hastanemiz hizmettedir" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow